Idag var jag i Brickebacken tillsammans med flera socialdemokrater i vårsolen och pratade med förbipasserande. Det är lite synd att det är så få människor som rör sig vid torget i Brickebacken. Tänk så fint det skulle vara med grönsaksförsäljning och fika bland alla glada som finns där. Men det är ändå bra att vi kan mötas där i trevliga glada samtal och visa att vi sossar faktiskt är glada och trevliga. Tänk om Reinfeldt och Kent Persson visste det?

Efter det städade jag vårt hem och på klockan 17.00 var det dags för Män för kvinnofrid i Örebro. Det är så skönt att vi kan mötas på puben, flera män, och resonera om så viktiga frågor som hur vi män ska kunna skapa opinion för att motverka mäns våld mot kvinnor.

Just nu är vi väldigt stolta och glada för att Ted Rylander  intervjuades i NA och för att det finns flera idrottsledare från viktiga lag i vårt län som ställer upp på vårt budskap om det orimliga i att skapa extra bordeller i Tyskland för att det ska bli fotbolls-VM där.

Vi vill inte, så som JämO, att Sverige ska bojkotta VM. Vi vill att fotbollspelare i vårt landslag ska uttala sig om att det är tragiskt att fotboll och mäns köp av kvinnor har ett samband. Så borde det inte vara.

Efter det kom familjen till Royal och vi åt en mycket god kvällsmiddag.

Vilken bra lördag jag har haft  

Kommentera

Publiceras ej