Jag läste monopoltidningens ledare från i fredags, i dag. Härligt när också den som skrev den här gången (det var nog Ola?) kommer fram till hur illa det kan bli med alliansens resonemang om kommunala vårdnadsbidrag, som inte gör annat än skapar hemmafruar på skattebetalarnas bekostnad. Det vill inte heller jag ha. Jag hoppas att de sossar som går och bär på idén om avdrag för hushållsnära tjänster kommer till samma insikt som den ledaren.

 

Och så är jag tillbaka här på bloggen igen. Jag har börjat ett nytt jobb nu och har under sommaren läst en hel del Weber. Ni vet han som skrivit en del om byråkratin och den sanna byråkraten. Från nu kommer jag inte att kommentera regeringens politik, oavsett vilken regering vi kommer att få i framtiden. När jag kommenterar politik kommer det endast att vara den politik som förs och som propageras om här i vårt län och i vår kommun, Örebro.

 

Det vore helt fel av mig, som regeringstjänsteman, att ha personliga och därmed ideologiska uppfattningar om den politik som bedrivs av sittande regering. Eller hur?

Mitt arbetsområde är ett område som jag känner att de flesta politiska partier är helt överens om. Mäns våld mot kvinnor måste upphöra i demokratin Sverige. Mäns våld mot kvinnor, inkluderar också prostitution och människohandel för sexuella ändamål. Just nu håller jag på att lära mig ännu mer om detta viktiga ämne.

Kommentera

Publiceras ej