Allt börjar hos dig, står det på centerns affischer på sta´n. Tänk att de inte har förstått att människan föds in ett sammanhang och att vi alla är beroende av varandra. Visst har vi alla någon form av eget val, men inte börjar det hos oss själva.

 

Men jag gillar inte de odemokratiska krafterna som håller på att sabotera en massa valaffischer. Att se Linda, Staffan och Anna med clownnäsor är inte annat är politikerförakt. Folkpartiet borde visa mer än ansikten på sina bilder, men att göra narr av politiker gagnar bara de odemokratiska krafterna. Och att skriva att kristdemokraterna för en queerpolitik är också taskigt. Det är väl snarare så att de om några är homofobernas parti. Kanske menar kluddaren så, men använd argument i debatten och smutsa inte ner motståndarens affischer. Tycker jag.

 

Å en sak till som jag tycker är viktigt att tänka på. Om du inte tänker rösta så lämnar du över åt andra att bestämma åt dig. Det är väl heller inte så smart? Det är faktiskt en anmodan från Jennifer Aniston i U.S.A´s kamp för att få fler kvinnor att rösta som jag hämtar det argumentet ifrån.

Kommentera

Publiceras ej