Idag har jag suttit i en bil hela dagen. Min son har arbetat en tid i Sälen och nu vill han komma hem. Det är fantastiskt skönt att sitta i en bil alldeles själv och sjunga så högt att halsen inte alls mår bra så här på kvällen. Kjell Höglund och Mats Ronander var mitt sällskap till Sälen. På hemvägen blev det inte så mycket sång av förklarliga skäl. ( Jag är rädd om sonen)

 

Jag lyssnade en del på nyheter också. Tänk att det ska vara så svårt för Leijonborg att någon från Regeringen gör något som är nödvändigt och bra. Jag undrar om vi inte värnar tryckfriheten alldeles för mycket. Vad är det som gör att just en liberal vill acceptera när nazister fortsätter att hetsa mot människor som inte är som nazister anser att man ska vara? För mig är liberaler några som arbetar för frihet. Jag undrar om jag med mina blå ögon skulle få existera i ett nazistiskt samhälle? Jag undrar om tryckfriheten får existera?

 

Sedan hörde jag att Östros inte gillar vad Ulvskog säger om att företagen inte vill investera för att de vill sänka möjligheterna för oss (socialdemokraterna) att vinna valet. Vilken värld befinner sig Östros i? Jag tycker inte det är så mycket konspirationsteori att tro att kapitalisterna vill ha en borgerlig regering och att de gör allt för att sänka trovärdigheten hos oss som tror på alla människors lika värde. Heja Ulvskog jag står på din sida.

Kommentera

Publiceras ej