Ja, det här med att skriva blogg kräver kanske att man tar lite ansvar också. Ansvar för att skriva lite oftare än vad jag gjort, menar jag. Så nu sitter jag här och försöker skapa något.

Från början hade jag tänkt att jag skulle hålla mig till jämställdhet och kanske lite andra politiska frågor, när jag skriver. Men … kan du tänka dig…jag har fått lite kommentarer från ”folk på stán” att det också vore kul om jag skriver något annat. Så nu tänker jag bl a börja med att ha en liten rapportering över när jag ser kändisar också. En liten kändispoängslista kan väl vara kul, eller hur? Jag har en poäng från den 10/1 då jag såg Robban Broberg, som du kan läsa om den dagen.

I går morse när jag kom till Stockholm träffade jag på David Batra som kom och såg ut att frysa utanför Kulturhuset. När jag sedan skulle åka upp i hissen på jobbet träffade jag en gammal känd sosse. Lasse Engqvist var på väg till grundlagskommitten som han är ordförande för. En riktigt trevlig man tycker jag. Alla gånger jag sett honom har han röd halsduk. Det gillar jag.

I lördags var jag på ridkurs med min häst Soltán. En riktigt fin vinterdag och en hel del övningar som jag varit med om förut. Men du kan inte tänka hur nyttigt det är att få en lektion på något man tycker man borde behärska vid det här laget. Jag har i alla fall försökt lära mig rida i tre år nu. Men det är mycket grundläggande saker som behöver en lärare för att se. Det är inte så lätt att tölta som du tror och du bara har sett hur de rider i Korpen flyger-filmerna.

                      Och idag vann Danmark över Ryssland i handboll. Härligt.

                      Och jag vill också passa på att klaga lite på monopoltidningen i vårt län. Jag har skrivit en debattartikel där jag bemöter Anna Ågerfalk som gav mig och partiet lite skit i ett svar på min debatt den 19 januari. Annas artikel var inne den 26 januari och jag svarade på en gång. Men det är kanske så att NA inte vill se hur jag faktiskt försöker visa på att jag kan tänka mig att samarbeta med Fp här i Örebro. I alla fall när det gäller de feministiska frågorna. Anna svarade nog med ryggmärgen på ett typiskt politikersätt. Att kasta skit i stället för att se det positiva. Så vill inte jag att vi inom S ska vara. Men vi får se. Jag ger mig inte så lätt.


1 kommentarer

Eva-Lena Jansson

03 Feb 2006 21:19

Är du förvånad över att debattsidan ger folkpartister större utrymme än socialdemokrater?
Det som förvånar mer är att insändarsidan som ska vara ett allmänt utrymme för alla har haft kraftig slagsida för sossehatare. En T.V. som har sina sympatier hos Moderaterna har haft bortåt 7 insändare under bara den senaste månaden. Tror du NAs åsiktsredaktion lider brist på insändare?

Fortsätt att skriva ändå Tomas, det gör jag!

Kommentera

Publiceras ej