Förra veckan lovade jag att jag skulle försöka mig på en veckans Ola. Men den här gången är hans krönika så otroligt naiv att jag inte ids kommentera den. Han har fullkomligt förträngt historien med kolonialism och imperialism som orsak till orättvisor mellan länder och världsdelar. Han tror att prylar ska lösa världens problem och jag undrar nästan om det är så att Ola gått tillbaka till den gamla tanken om en osynlig hand som rör sig över världen. Nej,,, jag orkar inte kommentera mer om det.

Lördagen ägnade jag i stället åt att tillsammans med en massa vänner rida ut på en fantastisk tur runt Tarsta borg. Efter ridturen vankades det grill. Det är så otroligt avkopplande att vara tillsammans med sin häst och vänner som bryr sig om naturens växlingar att dagen därmed blev fulländad.

Söndagen började med att sätta upp pinnar för en tipspromenad som socialdemokraterna här i Hallsberg arrangerar varje söndag. En tur där människor får en härlig promenad med friska frågor om både politik och annat. Det är folkbildning när den är som bäst.Sedan en tur runt handbollsplanerna då Järnvägen Cup arrangerades denna helg.Och så en tur till hästen igen.  

Det är nästan så jag inte längtar tillbaka till jobbet i morgon :-) 

Kommentera

Publiceras ej