Läs mer om kvinnokonventionen

Se debattartikel undertecknad av UNIFEM, Sverigens Kvinnolobby och Män för jämställdheti dagens Aftonbladet

14 kommentarer

John

18 Dec 2009 15:46

Detta har inget med jämställdhet att göra utan är feminism vilket å sin sida handlar om matriarkat.Vad gäller S-riksdagsmnnen så har du där ett ex på att ditt eget parti inte är förskonat. Vad anser du om det?

Adam Weisshaupt

18 Dec 2009 18:39

Å jag som trodde att vår rörelse för jämlikhet och jämställdhet skulle få ett svårt jobb....

Vem kan på allvar kalla sig intellektuell och samtidigt feminist, nej, nu går jag å ringer några suffragetter samt Doris Lessing så att de kan reda ut ett och annat för dessa marxister:-)

Adam Weisshaupt

18 Dec 2009 18:44

Tomas,allvarligt! Vad har kvinnokonventionen med mäns emancipation att göra?

Ser du inte hur förödande du lägger ut korten?

Härmed bjuder jag öppet in Tomas Wetterberg till min spartanska lägenhet för ett samtal, man till man.

Är du man tillräckligt för att anta denna utmaning Tomas?

Adam Weisshaupt

18 Dec 2009 19:13

Vi har i Sverige idag ingen respekt för män eller mansfrågor. Ingrid Carlqvist fick med all säkerhet sparken från tidningen Villaliv för att hon tog upp mäns problem i samhället. En mobblynch tystade henne via att gå på sponsorerna till denna tidning och svaret de gav var: Det är inte PK med mansfrågor, det fria ordet är inte fritt och om vi måste välja så vänder vi kappan efter vinden. Allt detta får till effekt att rättssäkerheten och det sociala kapitalet försvinner, detta faktum kommer att drabba både män och kvinnor, dvs människor.

Varför strävar du efter denna anarki Tomas?

Adam Weisshaupt

23 Dec 2009 17:59

Vill passa på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år. Till nästa år hoppas jag att följande punkter ligger på MFJ:s agenda.

1.Kvinnors våld mot män

2.Se till att diskrimineringen av pappor och barn slutar

3.Arbeta för likhet inom lagen (apartheid liknande lagar finns till kvinnors fördel)

4.Starta en maskulinistisk rörelse

Dessa ovan eller att bara ägna sig åt en fråga som berör män under 2010 skulle vara en framgång.

God Jul och Gott Nytt År!

Adam Weisshaupt

Adam Weisshaupt

23 Dec 2009 22:55

Bifogar en video till Er marxistiska agenda;

http://www.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4

Adam Weisshaupt

26 Dec 2009 00:05

Läs mer på:

http://aktivarum.wordpress.com/

Tomas W

26 Dec 2009 11:10

Hej Mats, eller om du heter AdamNu har du skrivit mängder med inlägg där det står samma sak. Jag tar mig därför friheten att ta bort dem där du, som jag uppfattar det, skriver om samma sak.

Det blir så trist både för dem som ska läsa med alla upprepningar.Det vore, som du skriver vid något tillfälle, trevligt att mötas vid något tillfälle. Själv bor jag i Hallsberg och jag vet inte var du bor. Men på något sätt kanske det kan lösas.

Men jag måste också erkänna att jag känner en viss olust inför det eventuella mötet. I det du skriver känns det som att du har bestämt dig för att inte försöka förstå vad jag, och Mfj, har för budskap.

Du slår hårt omkring dig och i många inlägg verkar det som att du pratar om någon annan, än organisationen Män för jämställdhet. Kanske är det mig som person du hatar? Inte vet jag?

Men det blir lite underligt när du samtidigt kalla mig och Mfj för manshatare? Hur ska jag kunna bemöta sådana argument. Jag tror inte du nöjer dig med fakta. Du verkar redan ha bestämt dig för att vi är en organisation som inte någon borde lyssna på.

Så en fråga jag just nu är väldigt nyfiken på är, varför du hela tiden kommenterar våra ord? När du inte tycker vi är så viktiga?

Tomas W

26 Dec 2009 11:42

Jag förstår inte budskapet du vill föra fram med videon, Adam. Sorry.

Adam Weisshaupt

31 Dec 2009 02:24

Hej Tomas!Kul att du vill träffa mig!

Ber om ursäkt om mina inlägg ibland är dubbla men det beror mer på teknikens eller icke teknikens värld.

Då jag har läst en hel del på ämnet män så vore det fördelaktigt för MFJ och dig att möta mig, även för mig vore det en fröjd. Dessutom Tomas, så kan jag försäkra dig om att jag är en hyvens medborgare 10-9-9 i soldatbetyg som sergeant samt även gammal pojklandslagsspelare i fotboll. Enligt min mening så har vi ett otroligt stort arbete framför Oss för att framföra vilka problem män har i dagens samhälle. Min hemvist är Malmö och jag bjuder härmed in dig till min enkla boning den 24/1-2010, du bor gratis hos mig samt medföljer till ABF den 25/1-2010 då vi ska höra på några personer som talar om jämställdhet. Det kostar pengar men jag bjuder dig på detta. Då jag är van att umgås över gränserna så kan sägas att hospitalitet är en ynnest för mig att få bjuda på, du kommer att känna dig mer än välkommen oavsett vilken politisk färg eller riktning som du gillar. Jag är själv liberal som du förstår.Tack för att äntligen min röst blev hörd Tomas, transparens och kunskap ligger mig varmt om hjärtat!

Adam Weisshaupt

31 Dec 2009 02:27

Tomas,

Vill tillägga att hos mig finns inget hat. Tydlighet är ett kärleksbudskap i samtliga religioner samt även inom humanismen :-)

Christer Karlsson

02 Feb 2010 22:27

Jag är inspirerad av att läsa sociala reportage i Sydsvenskans och speciellt veckans artiklar om

Han kämpar för att älska sin son.

Mot mäns våld - Att bryta mönster.

De försöker engagera män mot kvinnovåld och jämställdhet.

Jag är nyfiken om du Adam.W läser inpå livet artiklarna samt vilka manliga och kvinnliga nätverk eller organisationer du blir inspirerad av?

Hur fungerade det om ni har träffats i Malmö Adam-Tomas i jämställdhets diskussionen, Mäns våld mot män, Mäns våld mot kvinnor och barn samt kvinnors våld mot män?Läs mer ... sydsvenskan.se/inpalivet

MVH / Christer Karlsson, Malmö

Adam Weisshaupt

11 Feb 2010 17:35

En träff i Malmö är en strålande idé, antar att Tomas redan vet min mailadress....Christer,

Har läst massor av böcker men om jag fick välja en av författarna så skulle det bli Warren Farrell. Han är inte en man med mycket kunskap, han är en man som är ett levande universitet när det kommer till mansfrågor. Denne man kommer inte att göra dig besviken, it´s a promise!

Adam Weisshaupt

14 Feb 2010 00:19

Kvinnors psykologiska och ekonomiska våld mot barn och fäder vida överstiger "mäns våld mot kvinnor". Detta kan jag kova dig efter att ha talat med 100-tals fäder. MFJ borde skämmas för att aldrig ta upp dessa frågor, skäms Ni inte?

Kommentera

Publiceras ej