Hej där du som tittar in i min blogg.

Det var rätt länge sedan jag skrev något här. Det beror på en hel del olika saker. Inte minst på att jag nu håller till på facebook. Jag upptäckte att Facebook faktiskt fungerar som en liten blogg. Kortare inlägg visserligen. Men många fler läsare. Å andra sidan når jag ju bara vänner via facebook.

Nu tänker jag att vänner vill jag ha på fler ställen och flera olika sätt. Här på bloggen kan jag ju dessutom uttrycka mig om lite fler företeelser än på facebook. Här kan jag uttrycka mig med fler ord, även om jag inte så sällan får kritik för att orden är för många.

Från nu kommer jag använda den här bloggen till att kommenter den verklighet jag befinner mig och som ibland behöver kommenteras lite annorlunda. Jag vill här kommentera med min ideologiska övertygelse. En övertygelse som är gundad i den demokratiskt socialismen och där feminismen är ett viktigt instrument.


Jag är också ordförande för riksorganisationen Män för jämställdhet och vill jag uttala mig mer specifikt för den organisationen kommer jag att göra det på vår gemensamma blogg. Den heter Män för jämställdhets blogg, och där skriver jag, vice ordförande Conny och vår organisationssekreterare Klas.

Så väl mött när jag nu tänker börja blogga lite om mina tankar och funderingar om det mesta, igen.

Kommentera

Publiceras ej